โ† All Angular Web Framework Flashcard Decks

Angular Flashcards

9 cards from real Angular Web Framework practice questions. Tap to flip, then mark Knew It or Still Learning โ€” missed cards come back until you master them.

Read the first 9 Angular flashcards as text
  1. How would you know when an animation started or finished?

    Answer: Read the Animation Event properties

    The correct answer: Import the animation

  2. Why would you need to write a custom attribute directive and use it?

    Answer: To build directives from scratch

    The correct answer: To build directives from scratch

  3. In a web browser, how would you display dates?

    Answer: Use the Angular pipe class in the template

    The correct answer: Use the Angular pipe class in the template

  4. In a FormControl, how would you implement objects?

    Answer: By specifying start and tags

    The correct answer: By specifying start and tags

  5. In an Angular application, where would you put routing URL information?

    Answer: In an array passed into the forRoute method

    The correct answer: An an array passed into the forRoute method

  6. In an Angular application, where would you put routing URL information?

    Answer: Use ngStyle from within the template

    The correct answer: Compile the style into ngStyle

  7. Which of the following options is correct for a development text editor?

    Answer: It should support many coding and scripting languages

    The correct answer: It should support many coding and scripting languages

  8. If you need to create a custom pipe to provide custom functionality, which command should you use? ng generate pipe

    Answer: ng generate pipe

    The correct answer: ng generate pipe

  9. How can you find out what state the data in a template text component is in?

    Answer: Username.classname

    The correct answer: Username.classname