← All Angular Web Framework Flashcard Decks

Angular Flashcards

9 cards from real Angular Web Framework practice questions. Tap to flip, then mark Knew It or Still Learning — missed cards come back until you master them.

Read the first 9 Angular flashcards as text
  1. How would you display a View using a router outlet?

    Answer: Nothing. The view will display in the tag

    The correct answer: Nothing. The view will display in the tag

  2. Which applications must be installed before you can download Angular?

    Answer: Node.js

    Explanation: The Node.js® runtime is based on Chrome's V8 JavaScript engine. Node.js has a lightweight and efficient l/O mechanism that is event-driven and non-blocking. The npm package ecosystem for Node.js is the world's largest ecosystem of open source libraries.

  3. What methods would you use to test your NativeScript Angular app?

    Answer: Run it in a web-browser

    The correct answer: Run it in a web-browser

  4. How would you split a string into substrings if you had to read it?

    Answer: Both (Use the Slice pipe) & (Use the String pipe)

    The correct answer: Both (Use the Slice pipe) & (Use the String pipe)

  5. What's the ideal way to set child URL routes?

    Answer: In the routes array

    Explanation: To define child routes, just add an array of new route configuration objects to your parent configuration's children key.

  6. How do you get data flowing both ways between properties and events while developing a web page?

    Answer: Use event and property binding

    Explanation: The difference between property binding and interpolation is that you can set the properties and attributes of numerous HTML elements. Event binding allows you to communicate with the component class and create events that occur in the template (user-initiated).

  7. In a web application, how would you create custom event handling?

    Answer: Through a combination of Outputs Decorators and EventEmitters

    The correct answer: Through a combination of Outputs Decorators and EventEmitters

  8. On a website, how would you present a list of customers?

    Answer: Load the customers into an Observable and pass the Observable to a ngFor loop

    The correct answer: Load the customers into an Observable and pass the Observable to a ngFor loop

  9. Which directive would you use to include a template conditionally dependent on the value of an expression?

    Answer: nglf

    Explanation: It includes a template conditionally dependent on the value of an expression. When an expression is true or false, it evaluates the expression and then renders the then or else template in its place. The NgIf directive is mostly used to conditionally display the inline template. to show the inline template only if certain conditions are met.