0%

#### For a room measuring 18 feet by 18 feet, how many square feet of tile is required?

Correct! Wrong!

Explanation:
Find the area of the room which is a square. Use area of square formula.
𝑆 = 𝑎2 ⇒ 𝑆 = 18 feet × 18 feet = 324 square feet

#### 5.674321 must be multiplied by what number in order to get the number 56,743.21.

Correct! Wrong!

Explanation:
The question is that number 56,743.21 is how many times of number 5.674321.

#### What is the area of a rectangle that is 30 feet by 45 feet?

Correct! Wrong!

Explanation:
Use area of rectangle formula.
Area = length × width ⇒ 𝐴 = 30×45 ⇒ 𝐴 = 1,350

#### In a rectangle with a height of 54 and a width of 12, how many 3×3 squares can fit?

Correct! Wrong!

Explanation:
Use area of rectangle formula.
𝐴 = 𝑎×𝑏 ⇒ 𝐴 = 54×12 ⇒ 𝐴 =648
Divide the area by 9 (3×3=9 squares) to find the number of squares needed. 648÷9=72

#### Between cities A and B, there is a distance of around 2,600 miles. How long will it take Angela to go from city A to city B if she drives at a speed of 68 miles per hour?

Correct! Wrong!

Explanation:
Angela drives 68 miles in one hour. Therefore, she drives 2600 miles in about (2600÷68)38 hours.
4- C
12 yards =12×36=432 inches
4 feet =4×12=48 inches
12 yards 4 feet and 2 inches =432 inches +48 inches +2 inches=482 inches

#### Alice owns and operates a dog walking service. How many dogs can 5 workers walk if 3 workers can walk 9 dogs?

Correct! Wrong!

Explanation:
3 workers can walk 9 dogs ⇒ 1 workers can walk 3 dogs.
5 workers can walk (5×3)15 dogs.

#### 600 comedies are among the 2,400 titles available for rent at one video retailer. How many comedies are there among the videos?

Correct! Wrong!

Explanation:
Use percent formula:
𝑝𝑎𝑟𝑡 = 𝑝𝑒𝑟𝑐𝑒𝑛𝑡/100 × 𝑤ℎ𝑜𝑙𝑒
600 = 𝑝𝑒𝑟𝑐𝑒𝑛𝑡/100 × 2400 ⇒ 600 = 𝑝𝑒𝑟𝑐𝑒𝑛𝑡 × 24 ⇒ 𝑝𝑒𝑟𝑐𝑒𝑛𝑡 = 25

#### Alice and Amy are competing in a pancake eating contest. Amy can eat 2.5 pancakes each minute, whereas Alice can eat two per minute. In 5 minutes, how many pancakes can they eat?

Correct! Wrong!

Explanation:
Alice eats 2 pancakes in 1 minute ⇒ Alice eats 2×5 pancakes in 5 minutes.
Amy eats 212 pancakes in 1 minute ⇒ Amy eats 2.5 ×5 pancakes in 5 minutes.
In total Lily and Ella eat 10+12.5pancakes in 5 minutes.

#### Samantha was hired to teach three identical fifth-grade math classes, which required her to be in the classroom for a total of 36 hours. How much did Samantha make teaching one course at \$25 per class hour?

Correct! Wrong!

Explanation:
Samantha teaches 36 hours for three identical courses. Therefore, she teaches 12 hours for each course. Samantha earns \$25 per hour. Therefore, she earned \$300 (12×25) for each course

#### The previous year, RC Corporation only made \$200,000, which was just two–thirds of the management's expected earnings. What was the expected profit for the company?

Correct! Wrong!

Explanation:
RC Corporation’s income = 2/3 management’s predicted income.
\$200,000=2/3 management’s predicted income
management’s predicted income =\$200,000×3/2=\$300,000

#### How many inches does 12 yards, 4 feet, 2 inches equal?

Correct! Wrong!

Explanation:
12 yards =12×36=432 inches
4 feet =4×12=48 inches
12 yards 4 feet and 2 inches =432 inches +48 inches +2 inches=482 inches

#### Jacksons's hourly wage at work is \$4.75. How much money will he make if he works for 8 hours?

Correct! Wrong!

Explanation:
1 hour: \$4.75
8 hours: 8×\$4.75= \$38

#### There are 22 male students in a class of 60. What percentage of the class is women?

Correct! Wrong!

Explanation:
The number of female students in the class is (60–22)38 out of 60=38/60
Change the fraction to percent:
38/60 3 × 100% = 63%

#### Which of the following expressions has a value of –8?

Correct! Wrong!

Explanation:
Simplify each option provided using order of operations rules.
8–(–2)+(–18)=8+2−18=−8
2+(–3)×(–2)=2+6=8
–6×(–6)+(–2)×(–12)=36+24=60
(–2)×(–7)+4=14+4= 18

#### Daniel multiplied 16 and 26 plus 19. What is the amount in question?

Correct! Wrong!

Explanation:
19+(16×26)=19+416= 435

#### Nathalie placed an order for 18 pizzas. There are 8 slices on each pizza. How many pizza slices did Nathalie order?

Correct! Wrong!

Explanation:
1 pizza has 8 slices.
18 pizzas contain (18×8)144 slices.

#### 6 soft drinks are required for every 9 visitors at a gathering. How many soft drinks are needed if there are 171 guests?

Correct! Wrong!

Explanation:
Write a proportion and solve.
6 𝑠𝑜𝑓𝑡 𝑑𝑟𝑖𝑛𝑘𝑠/9 𝑔𝑢𝑒𝑠𝑡𝑠 = 𝑥/171 𝑔𝑢𝑒𝑠𝑡𝑠
𝑥 = 171×6/9 ⇒ 𝑥 = 114

#### The length and width of a rectangle are 3/4 inches and 5/6 inches, respectively. What is the measurement of that rectangle's area?

Correct! Wrong!

Explanation:
Use area of rectangle formula.
𝐴𝑟𝑒𝑎 = 𝑙𝑒𝑛𝑔𝑡ℎ × 𝑤𝑖𝑑𝑡ℎ ⇒ 𝐴 = 3/4 × 5/6 ⇒ 𝐴 = 5/8 𝑖𝑛𝑐ℎ𝑒𝑠

#### A circle has an 8-inch diameter. What is the approximate circumference of this object? (π=3.14)

Correct! Wrong!

Explanation:
The diameter of the circle is 8 inches. Therefore, the radius of the circle is 4 inches.
Use circumference of circle formula.
𝐶=2π𝑟⇒𝐶=2×3.14×4⇒𝐶=25.12

#### For their wedding, the bride and groom invited 220 people. There were 190 people there. How many people were not on the guest list?

Correct! Wrong!

Explanation:
The number of guests that are not present are (220–190)30 out of 220=30/220
Change the fraction to percent:
30/220 × 100% = 13.64%

#### 516 flowers are in a florist's shop. How many 12 flower bouquets can he make?

Correct! Wrong!

Explanation:
Divide the number flowers by 12 : 516 ÷ 12 = 43

#### Dianne checks her email once every 90 minutes at work. How many times does she check her email in a 9-hour period?

Correct! Wrong!

Explanation:
Every 90 minutes Dianne checks her email.
In 9 hours (540 minutes), Dianne checks her email (540÷90)6 times

#### On a coordinate plane, what are the coordinates of the intersection of the x–axis and the y–axis?

Correct! Wrong!

Explanation:
The horizontal axis in the coordinate plane is called the x-axis. The vertical axis is called the y-axis.
The point at which the two axes intersect is called the origin. The origin is at 0 on the x-axis and 0 on the y-axis.

#### How long does it take to travel 425 miles at 50 miles per hour (mph)?

Correct! Wrong!

Explanation:
50 miles : 1 hour
425 miles : 425÷50= 8.5 hours

#### The weight of a rope per meter is 800 grams. What is the weight of 12.2 meters of rope in kilograms? (1000 grams Equals 1 kilogram)

Correct! Wrong!

Explanation:
1 meter of the rope = 800 grams 12.2 meter of the rope = 12.2×800=9,760grams = 9.76 kilograms